fbpx

VRIJZINNIG / open podium Spoken Words

12jun20:0023:00VRIJZINNIG / open podium Spoken Words

Event Details

De tweede editie van ons open podium, vanaf nu onder de naam Vrijzinnig. We hebben maar liefst 12 artiesten die staan te popelen om het podium te bestormen. Hier vast een vijftal uitgelicht…
Anne Mons is dichter, schrijfster, maar vooral een activistische journalist die strijdt tegen onrechtvaardigheden in de samenleving met haar krachtige spoken words.
Jasper dePlume is een romanticus en speelt de hele dag met taal. Zijn vurige wens is; dat in het belang van taal iedereen er mee speelt (taal dan he).
Obi heeft zo lang hij zich kan herinneren een enorme liefde voor taal en muziek. Na er een paar jaar uit te zijn geweest is hij zijn liefde voor taal aan het herontdekken via spoken word en poëzie. De komende tijd staat in het teken van het terugvinden en het laten horen van zijn stem.
Hellen is woordkunstenares, maakt poëtische scheurkalenders en werkte achter de schermen voor Zinnig Zuiden. Op 12 juni treed ze in de spotlights!
Nannette Poortinga is schrijver en theatermaker, schreef het boek 'Je kan tenminste zwanger worden' en ziet altijd het moois en grappigs in wat er gebeurt. Daar kan ze niet over ophouden…
Wij kunnen niet wachten om al deze toppers te zien optreden! Tot dan… 💙

📅 Datum: woensdag 12 juni 2024
🕖 Tijden: 20:00-23:00 uur
📍 Locatie: Bossche Brouwers, Tramkade 29, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch
🎟️ Toegang: GRATIS

more

Time

12 June 2024 20:00 - 23:00(GMT+02:00)

Location

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart

Other Events