fbpx

Bierproeverij

Kom bier proeven in Den Bosch

Bij Bossche Brouwers in ‘s-Hertogenbosch kun je terecht voor een sfeervolle proeverij.

Of dit nu lokale bieren zijn van de Bossche brouwerijen of bier van andere Nederlandse of buitenlandse ( bijvoorbeeld Belgische of Amerikaanse*) brouwerijen. Alles is mogelijk. In ons proeflokaal op de Tramkade in Den Bosch kun je op een sfeervolle manier kennis maken met verschillende biersoorten en brouwers. Wij bespreken je voorkeuren en maken samen een selectie speciaalbier. Desgewenst kunnen we de proeverij laten hosten door de (lokale) brouwer. Zo organiseren we vaker een bierproeverij met brouwerij D’n Draok en Brouwerij Boegbeeld. Een proeverij bij Bossche Brouwers wordt altijd begeleid door een kijkje in onze brouwerij. Daar vertellen we over je de basishandelingen van het bierbrouwen. En als je wilt sluiten we de bierproeverij af met een leuke bierquiz.

Wil je iemand een bierproeverij kado doen? Neem dan gerust contact met ons op. We passen de bierproeverij helemaal aan je wensen aan.

bierproeverij

Foto Ron Hendriks

Organiseer je eigen proeverij

Ben je een brouwer of hobbybrouwer en wil je liefhebbers kennis laten maken met jouw eigen gebrouwen speciaalbier? Dan organiseren we samen een bierproeverij.  Je kunt een proeverij houden met enkel je eigen bier, of we vullen deze aan met bier uit eigen brouwerij of ander speciaalbier.

Proef heerlijke bieren op het water en bekijk ‘s-Hertogenbosch van een andere kant.

Wil je extra sfeer geven aan je proeverij? Kijk dan eens bij onze bierproeverij op het water. 

 

X