fbpx

Kom live optreden bij Brouwpodium Bossche Brouwers

Bij Bossche Brouwers hebben we een schitterend podium, en de volledige PA is ook geregeld. Je speelt in een unieke zaal, voorheen het silogebouw van Mengvoederfabriek De Heus maar sinds 28 januari 2018 een brouwerij, brewpub en live podium. We hebben al heel wat mooie namen op ons podium gehad. Deze indrukwekkende lijst zie je onder aan deze programmapagina.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede bands. Speel je in een band die eigenwijze alternatieve rauwe slinkse zompige groovy slepende swingende of funky muziek speelt, en wil je een keer op ons podium staan? Meld je dan aan via het eerste onderstaande formulier.

Onze muziekkeuze
Wij hebben de keuze gemaakt vooral bands te programmeren die eigen werk spelen. Geen probleem als er tussendoor als eerbetoon een nummer van een andere band of artiest gespeeld wordt, maar je set moet grotendeels bestaan uit nummers die je zelf geschreven hebt.

Maar …
Bij wijze van uitzondering programmeren wij ook tribute acts wanneer deze een eigen draai weten te geven aan de muziek die ze spelen

Support acts
Wil je podiumervaring opdoen maar heb je nog niet genoeg speeluren of materiaal om zelf als hoofdact op ons podium te staan? Maar zie je een band in ons programma waarvoor je graag het publiek wilt opwarmen? Meld je dan aan met het tweede formulier hier onder aan onze pagina. Laat ook even weten met welke hoofdact je zou willen spelen (zie hiervoor ons programma)

Aanmelding Hoofdact

Je hebt veel ervaring en wil optreden als hoofdact. Vul dan onderstaand formulier in.

2 + 4 =

Aanmelding Supportact

Je wil ervaring opdoen en wil optreden als supportact. Vul dan onderstaand formulier in.

4 + 15 =