fbpx

Goed bier en goed eten gaan goed samen!

Naast het nuttigen van een lekker biertje kun je nu bij de Bossche Brouwers ook goed en vers eten. Met bier als concept gaan we voor stoer, eerlijk, vers, lekker en betaalbaar eten!

Voor ons is goed eten – eerlijk eten! Daarom koken wij met dagverse producten, eerlijk vlees en werken wij samen met lokale ondernemers. Ook de vegetarische en veganistische keuken vergeten we niet!

Bij de Bossche Brouwers serveren we hapjes voor bij de borrel, maar ook een betaalbaar diner. En wat hoort er nu beter bij bier dan stoofgerechten? Met dit als uitgangspunt, maakt ons enthousiaste keukenteam graag overheerlijke, vers bereide, wekelijks wisselende gerechten voor jullie klaar!

Neem hieronder een kijkje op onze menukaart:

Van harte welkom!

Leuk dat je bij ons komt eten! Je bent van harte welkom.

Uiteraard gelden bij ons ook nog de coronamaatregelen. Loop gerust langs – als er plaats is, kun je ter plekke reserveren.

Onze keuken is geopend:

Woensdag t/m vrijdag van 16.00 tot 21.00
Zaterdag en zondag van 14.00 tot 21.00

Een feestje of een borrel organiseren? Ook dat kan! Je kunt bij ons borrelen met hapjes, hebben lunch- en dinerbuffetten en gelegenheid tot een BBQ. Voor informatie kunt u terecht bij Arie en Mare of bel even op telefoonnummer 06 22521380.

Heb je één of meer voedselallergieën of intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

MENUKAART

 

Download hier onze menukaart