Bossche Brouwers aan de vaart

Wij zijn een vriendengroep die zich al enkele jaren bezig houdt met het brouwen van bier. Dit heeft geleid tot een bijzondere selectie speciaalbieren, maar ook tot een mooie samenwerking en verbinding binnen de groep. Vanuit deze positieve ervaring hebben we het plan opgevat om de brouwerij op grotere schaal voort te zetten. Wij beleven veel plezier aan het brouwen en willen meer mensen de kans geven dit te ervaren. Hieruit is het idee van brouwerij/proeflokaal Bossche Brouwers aan de vaart ontstaan. Als locatie hebben we de Tramkade in ’s Hertogenbosch gekozen, we maken deel uit van het WerkWarenHuis.

Altijd al met je vrienden een eigen bier willen brouwen op een rauwe inspirerende locatie? Binnen afzienbare tijd wordt dit mogelijk. Brouw onder begeleiding een heerlijk speciaalbier!


Historie Bossche Brouwers

Bossche Brouwers is ontstaan uit een vriendengroep die in een schuurtje is begonnen met het brouwen van bier. Wij zijn geen doorgewinterde experts maar we leren iedere dag beter te brouwen. We schuwen het experiment niet, en bedenken steeds nieuwe bierrecepten. Een vaak gehoorde kreet tijdens het brouwen is dan ook “Ja probeer maar, het wordt toch wel bier” wat meestal – niet altijd- ook zo is. Wij zijn zeer benieuwd naar ervaringen van andere thuisbrouwers. Daarom zoeken we de samenwerking op: wanneer je kunt delen kun je ook vermenigvuldigen.

Tramkade Bossche Brouwers

Daarnaast willen we letterlijk een podium bieden aan bands, stand-up comedians, dichters en woordkunstenaars en wat jullie zelf nog kunnen bedenken.


Sweatfunding: Handige (en minder handige) mensen gezocht

We zijn er nog lang niet, we staan nog voor een flinke uitdaging, het veranderen van het silogebouw in een brouwerij/proeflokaal. Dit is een ontzettende klus. Wil je ons helpen dan kan dat door een sweatfunding. Trek je oude kleren aan en steek je handen met ons uit de mouwen. Dan maken we samen een mooie plek aan het water waar we kunnen genieten van mooi bier en goede muziek.


Wil je je aanmelden dan kan dat hier:

Binnenkort meer informatie!

Please follow and like us:

X
%d bloggers liken dit: