fbpx

Bierproeverij op het water

Vanuit het water zie je ‘s-Hertogenbosch op zijn mooist!

Wil je mooie bieren proeven en een tochtje maken over de binnenwateren van ‘s-Hertogenbosch? Of een vaartocht over de Ertveldplas?  Dit kan bij de Bossche Brouwers aan de vaart. We hebben een oude reddingssloep die met veel liefde door twee vakmannen is omgetoverd tot een super luxe bierproefboot. Op een rustig tempo – je wilt alles goed kunnen zien- varen we door de Bossche wateren, en vertellen we je over het brouwproces, en over de verschillende soorten bier. Je zit aan een lange biertafel, en je proeft een zevental glaasjes bier, vergezeld door wat kleine hapjes. 

Een varende bierproeverij met bieren van de beste brouwerijen uit ‘s-Hertogenbosch.

Wat ga je proeven? Wij schenken natuurlijk ons eigen -in kleine oplage gebrouwen- bier. Daarnaast hebben wij de keuze uit biersoorten van collega brouwerijen uit Den Bosch. Brouwerij Boegbeeld, Brouwerij D’n Draok, Brouwerij De Markies en Brouwerij ’t Kolleke. Zo proef je het beste bier dat onze stad te bieden heeft!

Bier proeven op de Bossche Brouwers Bierenboot

Onze bierenboot is alleen te gebruiken onder begeleiding en inclusief bierproeverij. (Wil je er zelf met een boot op uit dan verwijzen we naar de collega’s van De Vlotte Vloot) Op onze sloep vind je een lange biertafel, en de banken bieden ruim plaats aan 12 gasten. We zijn ongeveer wee uur onderweg, dat geeft ruim de tijd om rustig van je biertjes en  de schitterende Bossche omgeving te genieten.

Grotere groepen en bedrijfsuitjes

Wij kunnen uitvaren met maximaal 12 passagiers. Is uw groep groter, laat het ons dan weten dan kijken wij of we een of meerdere extra sloepen kunnen regelen.

 


Aanvraag bierproeverij op het water

 

 

bierproeven op het water van Den BoschVarend bierproeven in 's-Hertogenbosch

X
%d bloggers liken dit: