fbpx

Anemone

03nov21:0023:00AnemoneGratis | Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes

Event Details

Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. Voor het najaar staan er tientallen shows in de agenda van de bandleden, die onder meer The Afterveins, The Medics en Moon Tapes speelden.

In augustus is de band direct de studio ingedoken om zijn eerste nummers op te nemen, waarvan de eerste single later dit jaar verschijnt. Om je een idee te geven: in de platenkasten van de groep vind je een hoop albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens zijn shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens zijn energieke en vuige liveshows. Get ready for some pyschedelic Britpop!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan

https://www.facebook.com/events/255806188385301/

https://www.facebook.com/AnemoneNL/

 

 

Time

(Saturday) 21:00 - 23:00

Location

Bossche Brouwers aan de Vaart

Organizer

Bossche Brouwers

leonard@bosschebrouwers.nl tramkade 29

Learn More